Naqib & Zuhaira's Animal Theme Birthday Party

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulilah, majlis berjalan lancar pada 13/1/2019 yang lepas. Sempena menyambut ulang tahun kelahiran Zuhaira yang ke-2 pada 11/1/2019 dan ulang tahun kelahiran Naqib yang ke-4 pada 28/2/2019 yang akan d…

Perbezaan dUCk Lola Bag Vs. Hermazing

Ayoyoooo... Macam ada seruan untuk Bie review 2 buah handbag yang mempunyai design yang lebih kurang sama ni. Bentuknya bulat, sekali pandang memang hampir sama. Dah la masa dia release tu dalam bulan yang sama. Dan..Dan.. k…

Pregnancy Honeymoon di Cameron Highland

Assalamualaikum w.b.t [Maaf! Ini entri panjang] Setiap orang ada kisah pengalaman mengandungkan anak pertama. Semestinya buah hati yang menjadi dambaan setiap insan yang hidup berpasangan kerana anak adalah pengika…

TATI Skincare Menang Tuntutan Saman

Assalamualaikum W.B.T Susulan Tati Skincare memenangi kes tuntutan saman fitnah sebanyak RM3 juta, Bie jadi terpanggil nak buat satu blog entri mengenai kes ini. Apa-apa pun alhamdulilah, kes sudah selesai dan pengasas pr…

Tips dan Pakej Jelajah Pulau Pinang yang Menarik dan Menyeronokkan

Apa yang ke-29? 29 kali ke Pulau Pinang ke? Takkkkk Diam tak diam, Cik Bie dah masuk umur 29 tahun pada 30/10/2018 yang lepas sebenarnya. Maka, terpaksalah say goodbye siap-siap pada umur 20-an dan say welcome untuk umu…