SHOPPING SAKAN!

Haaaappy Birthday to LAZADA!! Hoyey! Tepat jam 12 malam 22/3/2017, Bie dan suami dah bersedia dengan smartphone masing-masing. Kali ini, kami tidak akan melepaskan peluang keemasan untuk membeli-belah barang-barang keperluan d…

Cara Cetus Natural Labor atau Natural Induce Mengikut Pengalaman Peribadi

Assalamualaikum w.b.t Dup.dap.dup.dap Itu je perasaan yang Bie rasakan sekarang ni. Entah kenapa jadi lupa rasa sakit bersalin anak pertama dulu. Yang ke-2 ni? Hanya doa yang Bie dapat panjatkan semoga semuanya dipermudahk…

ZN2ndBABY MATERNITY PHOTOSHOOT

Assalamualaikum w.b.t Masa usia kandungan 37weeks, Bie masih gagah pergi buat maternity photoshoot untuk 2nd ZNBaby ni. Awalnya, daripada bulan 11 lagi Bie dah book slot untuk buat photoshoot baby. Sebab tak nak kelam kabut …

ALHAMDULILAH 27 TAHUN SUDAH

Alhamdulilah, Syukur.. Happy Birthday to me! Hehehe.. wish pada diri sendiri pula. Alhamdulilah, 30/10/2016 yang lepas. Usia Bie dah genap 27 tahun. Ya Allah, seakan-akan tak percaya dan rasa macam dalam mimpi. Betul ke, usi…

ZNGRADS KONVOKESYEN UiTM YANG KE-85

Alhamdulilah, serba sedikit perkongsian gambar seputar Majlis Konvokasyen UiTM yang ke-85. Syukur, konvo kali ni sedikit berbeza sebab dah ada keluarga sendiri. Bawa suami dan anak dan anak dalam kandungan. Memang berbeza sangat.…