Trip ke Pulau Pinang Vs. Jerebu

Pertama kali bawa Naqib bercuti sebenarnya di Pulau Pinang. Eh, tiba-tiba terupdate cerita Fraser Hill dulu lah pula kan? Sebabnya, percutian pendek kali pertama ni.  Rasanya macam tak boleh diklasifikasikan sebagai  per…

Hotel Review @ Ye Olde Smokehouse, Fraser Hill, Pahang, Malaysia

Hari Raya Aidiladha pada tahun ini. adalah giliran beraya di Kelantan buat pertama kalinya dan hari raya aidiladha pertama juga buat Naqib di kampung PAPAnya. Hehe.. Sambutan di Kelantan nampaknya lebih meriah berbanding d…

1ST TRY BOAT NOODLE

Hujung minggu yang lepas, Kisah jalan-jalan petang yang tak ada hala tujuan Akhirnya membawa kami sekeluarga ke Klang Parade. Setelah 4 bulan tinggal di Klang Bandar Diraja ni. Sumpah! Rindu gila rumah dah kejiranan …

IKLAN DI BLOG

Sebarang Iklan secara tidak rasmi diblog ini adalah tidak dibenarkan Kepada mana-mana vendor/peniaga yang berminat untuk meletakkan sebarang iklan di blog ini. Anda boleh terus berhubung dengan saya ditalian +6011-26168033…

DIY Dekorasi Bilik Pengantin Simple

Cak kun cak! Kemarin ada request daripada cantik manis diFB supaya Bie UP kan Entri berkenaan dengan dekorasi Kamar/Bilik Pengantin. Alkisahnya, Bie memang belum habis review semua  perkara berkenaan dengan hal-hal p…