SYURGA BUNGA DAN AKSESORI HANTARAN

Sambung kembali entri update mengenai persiapan pertunangan yang tergendala kelmarin kali ini CikBie nak share tempat yang CikBie  ibaratkan seperti sebuah syurga bunga dan aksesori hantaran dan pelbagai lagi barang-ba…

MONOGRAM

Apa itu MONOGRAM? MONOGRAM ni mungkin lebih mudah dikenali kalau kita sebut sebagai LOGO. CikBie gunakan MONOGRAM diatas sebagai logo sempena pertunangan CikBie dan En.Z Yeay! berjaya jugak gunakan kepakaran yang…

Goodie Bag Bertunang

Cak, lamanya tak tulis blog  rasa rindu sesangat! dengan ini huhhuhuhu asiklah berazam tiap2 tahun kadang-kadang selalu jugak main mengelat hahahahaha.. Dengan ini berazam nak selalu update story  dalam blog ini, s…

Bie Bertunang

Assalamualakum Wanita solehah! hehehe.. Bulan2 Ramadhan/Syawal ni tiba-tiba jadi solehah sangat! gitewww.. Masih belum terlambat untuk Bie ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua sa…

#ZNWEDDING PROLOG

Assalamualaikum w.b.t Segala pujian bagi Allah S.W.T dan Rasulullah S.A.W Alhamdulilah, kami sudah melayari bahtera rumahtangga bersama selama 1 bulan. Maaf, baru ni, Bie ada masa nak update blog. Busy sokmo kan! R…

ZNWEDDING

Assalamualaikum w.b.t dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang. Alhamdulilah, berkat doa keluarga dan semua Cik Bie akan melangsungkan pernikahan bersama En.Muhammad Zulfadli pada 30 Mei 2014 (Juma…

BRIDE TO BE 2015's BADGES

Hye semua, dah lama Cik Bie tak share Badges B2B pada semua kan? Yang ni edisi B2B 2015, Kalau sudi, jangan segan-segan nak amik dan letakkan di blog masing-masing ya. Khas buat permintaan dan semua B2B 201…

COMING SOON

Alhamdulilah Syukur, Mac sudah datang menjengah Kita dikhabarkan pula dengan berita kehilangan MH370 Sebak dan sedih, itu sahaja yang Cik Bie dapat rasa ketika mengetahui akan berita ini. Cik Bie tak ambil peduli d…

Di pagi yang mulia ini,  hulamak, ayat macam menggambarkan  pagi raya pulak ye? hehe Saja Bie nak cerita mengenai kesederhanaan Since dah jadi B2B dalam 1 jangka masa yang agak lama, dah menjalani pelbagai momentum…

CHINESE NEW YEAR'S STORY

Hye all, lama dah tak tulis entri Di sebabkan kita skarang ni menghitung hari nak bercuti untuk menyambut Chinese New Year (CNY). Cik Bie pon nak cerita sikit tentang CNY ni. Biasanya, bila ada perayaan, tak kira …