Cak.! Salam Sayang buat semua kawan-kawan Cik Bie Hehehe.. Quite lama Cik Bie mendiamkan diri kan? Hahaha.. busy dengan kehidupan seharian lah Sangat busy dan *psstt..sebenarnya memang sengaja membusykan diri pun. ha…

ASDAF, CINTA & KASIH SAYANG

Alhamdulilah, saya masih diberi kesempatan untuk mengemaskini blog kesayangan saya yang dah lama sangat bersawang ni. Maaf buat semua kawan-kawan seperjuangan yang setia bersama disaat susah mahupun senang. Mari kita terus berkon…

"I Told You So" Suppose I called you up tonight And told you that I love you And suppose I said I wanna come back home And suppose I cried and said I think I've finally learned my lesson And I'm tir…

DO YOU MISS ME?

Salam buat B2B semua Hye all, do you miss me? *Verasan x? Its me.!! Your Cik Bie Happy Chinese New Year Nah.! Amik limau ni. hehe 1st of All Cik Bie nak ucapkan  SELAMAT PENGANTIN BARU buat B2B 201…

AKHIRNYA

Alhamdulilah, Penantian melalui tarikh keramat kami sudah berakhir maka, ini juga merupakan titik akhir buat bie untuk mula melupakan segala kenangan pahit yang pernah berlaku dalam kehidupan bie Dengan ini, bie a…

DIY GUESTBOOK TREE

Yok! DIY Guestbook Tree Nowadays, Guestbook Tree ni dah makin famous dikalangan B2B kan? Sangat cantik, unik, dan cute Tambahan lagi, lepas kawin boleh terus je gantung di dinding rumah  untuk menyerikan lagi …

CHEESY 7 RED CARPET PARTY

Peringatan.! Sila abaikan wajahku yang semakin menambun Hahaha.. 3/1/2013 Permulaan tahun dengan semangat dan azam baru Yeay.! Bermula dengan undangan ber"party" bersama Blogger Terkenal "Aba…

Papan Hitam Comel

Semalam, Cik Bie eksited sangat sebab jumpa benda ni  masa shopping barang dapur kat Giant Shah Alam Hahaha.. Tak sangka boleh terjumpa. Loser gila kan? tak tahu nak cari benda ni kat mana sebelum-sebelum ni …

DIY Veil Resepsi

Salam Sejahtera buat sayangs ku sekalian! Hari ini, sedikit pengisian tentang cara-cara Cik Bie men DIY Veil untuk resepsi perkahwinan Cik Bie nanti Untuk Veil ini, Cik Bie gunakan material NET yang telah dibeli sebe…

RECYCLE HAND BOUQUET

Salam hujung minggu yang lapang selapang-lapangnya Cuti minggu ni rasanya baru Cik Bie dapat rehat dan duduk dirumah dan bermalas-malasan juga Hahaha. *Dasar Pompuan pemalas! huh!* Gambar dibawah, adalah Hand B…