Menunjukkan catatan yang berlabel ResepiPapar semua
Resepi Butter Prawn Simple dan Sedap

Butter Prawn, Butter Prawn, Butter Prawn nom.nom.nom... This is also my 1st try. Tapi bila dah cuba sekali 5 kali family Cik Bie request suruh buat. Ini sebenarnya cerita dah basi, Cerita yang disimpan masa bulan…

APAM POLKADOT STRAWBERRY GEBUS

Malam yang sepi.pi,pi.. pak mat jual topi.pi.pi Ini budak memang tak sedar diri. Jam didinding sudah menunjukkan jam 2:17 AM (tipu jek)  padahal tengok jam di laptop, *klise sangat tawww.. menyampah! hahhaha Padaha…

BISKUT KEPALA KUCING

Edisi terlampau rajin Sebenarnya, niat dihati nak buat Biskut Lidah Kucing At last, disebabkan tak jumpa loyang biskut tu Cik Bie pergi beli loyang bentuk kepala kucing Akhirnya, jadilah Biskut Kepala Kucing Resepi…

LOVELY RED VELVET

Hye.Hye.. Assalamualaikum w.b.t Sejak bermula awal tahun ni, kegilaan  belajar membuat kek semakin membuak-buak dulu, muka ni je yang tertogok kat Starbucks pergi makan Red Velvet diorang tak pon pekena red velvet …