Menunjukkan catatan yang berlabel KahwinPapar semua
Cara Berjimat Ketika Merancang Perkahwinan

Assalamualaikum w.b.t Bie tak tahu sama ada majlis kahwin Bie tahun lepas tu dah cukup meriah ke tidak.Tapi, bagi Bie. Majlis tu cukup meriah untuk majlis perkahwinan yang diuruskan sendiri daripada segi budget dan aturan majlis…

Kad Nikah Pintar Johor

Assalamualaikum w.b,t Minggu lepas, baru kami berkesempatan  untuk pergi ke Pejabat Agama untuk ambil Sijil Nikah kami, Ini kali ke 2 datang. Masa datang 1st time dulu. Terlupa nak bawa surat nikah sementara yang war…

Bridal ZN di Kota Tinggi, Johor

Zzzzzzz.. rasa nak tidur je seharian ni kat office padahal kerja melambak-lambak, Assignment pun tengah tunggu  gilirannya untuk disusahkan. Arghhhh.. kemalasan melampau-lampau sampai nak gosok baju, masak, pakai tudung, n…

OUR PRE-WEDDING

Masuk je blog Bie, memang familiar dengan si budak perempuan  yang kedekut dan sangat gemar akan DIY atau lebih dikenali sebagai Do It Yourself Sesungguhnya Bie memang suka mencabar diri buat semua apa yang diyakini …

MESYUARAT BRIDESMAID

Entri lepas, Bie ada share cara Bie melamar ke semua Bridesmaid  Will you be my Bridesmaid? untuk majlis perkahwinan Bie. Alhamdulilah Ada 4 orang semuanya. Maka, Bie pun organize 1 majlis perjumpaan dan makan-maka…

Baju Pengantin dan Proses Pembuatannya

Selepas merewang menghabiskan duit beli segala material  untuk busana perkahwinan,  kini tiba masanya segala pelan dan perancangan dilaksanakan ceewaah.. macam nak buat projek pembangunan pulak ye hehe.. FYI, Semua bus…