Menunjukkan catatan yang berlabel FashionPapar semua
Pencilbie Kanvas Karya Bie Mohd

Pencil Scarves by Bie Mohd | Nak tahu macam mana sebatang pensel boleh jadi sehelai tudung? Niat nak cipta sehelai tudung yang unik dan lain daripada yang lain dah lama jadi impian Bie. Tapi, kalau boleh Bie tak nak sama macam tu…

Handbag Review | Apa je yang muat dalam HERMAZING by Christy Ng x Hermo?

Sebelum beli beg Hermazing tu, meh tengok apa barang-barang yang boleh isi dalam Hermazing by Christy Ng x Hermo ni. Jadi u'ols dapat buat pilihan yang bijak sebelum membeli apa-apa je jenis handbag. Handbag dengan wanita…

Perbezaan dUCk Lola Bag Vs. Hermazing

Ayoyoooo... Macam ada seruan untuk Bie review 2 buah handbag yang mempunyai design yang lebih kurang sama ni. Bentuknya bulat, sekali pandang memang hampir sama. Dah la masa dia release tu dalam bulan yang sama. Dan..Dan.. k…