Menunjukkan catatan yang berlabel DIYPapar semua
Naqib & Zuhaira's Animal Theme Birthday Party

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulilah, majlis berjalan lancar pada 13/1/2019 yang lepas. Sempena menyambut ulang tahun kelahiran Zuhaira yang ke-2 pada 11/1/2019 dan ulang tahun kelahiran Naqib yang ke-4 pada 28/2/2019 yang akan d…

Download Templat Senarai Vendor Perkahwinan

Melunas Janji,hari ni Bie nak lunas janji untuk update Tips dan cara merekod butiran vendor-vendor perkahwinan Supaya kerja-kerja untuk memilih vendor yang baik, berkualiti dan berpatutan dapat dilakukan dengan adil dan sa…

DIY Label Botol Rempah

Selamat pagi yang ceria dan gembira. Sebab apa? sebab kita masih boleh beraya. Minggu depan, raya dah habis. Tak ada lagi undangan open house. Sobss.. Ini sebenarnya entri yang tertangguh. Dah lama sangat semua DIY Label Bot…

Cara Berjimat Ketika Merancang Perkahwinan

Assalamualaikum w.b.t Bie tak tahu sama ada majlis kahwin Bie tahun lepas tu dah cukup meriah ke tidak.Tapi, bagi Bie. Majlis tu cukup meriah untuk majlis perkahwinan yang diuruskan sendiri daripada segi budget dan aturan majlis…

DIY Kasut Pertunangan

Salam Khamis, Last but not least. Eh, dah nak habis review tentang pertunangan review yang terakhir adalah tentang DIY kasut pertunangan buat masa ni, rasanya semua topik untuk persiapan pertunangan dah habis Bie cover. …

DIY Crepe Paper Flower

Salam buat semua peminat setia rancangan olok-olok kat Blog Cik Puan Bie cewaaahh... Hari ini Bie nak kasi up tutorial  atau DIY DIY Crepe Paper Flower Walaupun Bie tahu,  dah ramai sangat orang yang buat tutorial ni…