Menunjukkan catatan yang berlabel BISNESPapar semua
Pencilbie Kanvas Karya Bie Mohd

Pencil Scarves by Bie Mohd | Nak tahu macam mana sebatang pensel boleh jadi sehelai tudung? Niat nak cipta sehelai tudung yang unik dan lain daripada yang lain dah lama jadi impian Bie. Tapi, kalau boleh Bie tak nak sama macam tu…

SCRUNCEE.COM KELAHIRAN BARU

Ini adalah 1 kelahiran baru untuk tahun 2016. Kalau sebelum ni, Bie come out dengan Oratix Creative yang menjual barang-barang DIY, parti, dan khidmat servis kretif seperti mencipta logo, artwork dan sebagainya. Kali ini, SCRU…