Blog ini dibangunkan pada May 2007, 
tetapi tidak aktif hingga Mac 2009. Penulis berkongsi cerita mengenai pelbagai informasi mengenai persiapan perkahwinan, Do IT Yourself (DIY), Kraftangan, Desain dengan menggunakan perisian (Software) tertentu dan pelbagai cerita yang bersifat peribadi penulis serta kisah-kisahyang mempunyai manfaat untuk perkongsian bersama semua rakan-rakan blogger untuk saling bertukar pandangan dan pendapat.

Semoga ilmu dan perkongsian pengalaman dalam berblogging 
dapat memberikan cetusan inspirasi dan membawa 
semua ke arah kebaikan. Insyaallah

Untuk sebarang pertanyaan, 
sila emel Bie di;


>> biemohddotcom@gmail.com <<

---


Facebook : 

http://www.facebook.com/biemohddotcom
Contact No : 011-56711951

---Disclaimer (Penafian)

biemohd.com adalah blog yang tiada kaitan dengan mana-mana pertubuhan politik, NGO, badan berorganisasi atau individu. biemohd.com adalah hak sepenuhnya penulis Nabiha Mohd Mashut yang mana tidak terikat dengan mana-mana individu atau organisasi dalam menerbitkan artikel/entri di blog ini.

Kami MEMBENARKAN anda mengambil apa sahaja kandungan di dalam blog ini dan menyebarkannya dalam apa jua bentuk, tak kira secara digital, bertulis, menerbitkan semula (dengan izin) atau apa sahaja jenis material asalkan tindakan anda (dengan izin) TIDAK mengubah kandungan asal dan TIDAK menerbitkannya semula untuk tujuan mengambil keuntungan peribadi.

Setiap cuplikan ("Copy Paste") haruslah di kreditkan kepada blog ini dan penulisnya. Setiap perubahan yang sengaja dibuat demi kepentingan peribadi dan keuntungan seseorang, maka pihak biemohd.com berhak untuk mengambil tindakan undang-undang.

Pesanan kami! Sila jaga hak privasi dan harta intelek.

TERIMA KASIH


0 Ulasan