Blog Cik Epal Dipadam??? | Kelmarin, CikBie nak cari resepi ayam goreng pandan yang pernah dipopularkan oleh Blogger Cik Epal di blog beliau. Masalahnya, CikBie gagal masuk dalam blog beliau. Seolah-olah blog tersebut telah di remove.


Alahai, siapa pulak yang remove blog cikepal06.blogspot.com ni??

Korang nampak benda yang sama jugak tak? Tolong tengokkan juga! Manalah tahu, mata kak Bie yang silap ni?

Adakah blog beliau telah digodam oleh orang yang tak bertanggungjawab? Sebagai seorang yang begelar blogger. Blog ni ibarat kita punya nyawa tau! Boleh dikatakan semua hasil penulisan yang dianggap mahakarya tu tersimpan dalam tu. 

Gambar dalam handphone kalau terpadam pun kita menangis kot. Kalaulah betul digodam. CikBie pun tatau nak cakap apa.

Pesanan buat diri sendiri dan korang semua. Berhati-hati k.

Hatres ada dimana-mana.

UPDATE :

Rentetan persoalan tentang blog Cik Epal ni, CikBie pun buatlah 1 status dalam akaun personal CikBie di Facebook untuk tanya pada kawan-kawan dan blogger-blogger yang tahu tentang isu kehilangan Blog Cik Epal secara misteri ni.

Berikut, maklum balas yang CikBie dapat daripada komen-komen mereka.




Apa-apapun, we pray for the best for Cik Epal Sekeluarga. Sekali jadi blogger selamanya tetap blogger! We gonna miss you..

6 Ulasan

  1. bertahun2 dia blogging, kalau hilang sedihnyaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju tu, yelah.. sebagai blogger. itulah nyawa kita kan? Mustahil dia tak rasa apa-apa kehilangan blog tu. Sama-sama kita jaga blog kita k. Amin,,

      Padam
  2. Betullah baru nak buka blog Cik Epal ni takde😭

    BalasPadam
  3. Saya jengah blog cikepal tadi pun terkejut tengok blog dia dah diremove T.T

    BalasPadam
  4. patut la check broken link ada link blog cik epal..try buka memang takde..dah remove..

    BalasPadam
  5. Cik bie, kita bru berblog semula. gian ye after 10 thun stop blogging .need to build semula

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx