Tak pernah berjodoh walaupun dah berkali-kali datang Kuantan ni | Selalunya, sebab tak sanggup nak beratur panjang. Akhirnya hari ni, berjodohan juga kita ya Kula Cakes, Kuantan.


Trivia tentang Kula Cakes, Kuantan


1. Dibuka jam 11 pagi hingga 7 malam. 

2. Tidak menerima tunai (cash), semua pembayaran dalam bentuk cashless. (DebitCard/Credit card, e-wallet dan qrpay) sahaja. 

3. Mango Cheesecake merupakan kek yang paling popular di Kula Cakes. 

4. Berhadapan dengan Menara Teruntum, Kuantan, Pahang. 

5. Diasaskan oleh Puan Lila Wadi





Kedai buka pukul 11. Tapi, pukul 10.30 KakBie dah tercegat depan kedai menunggu giliran. Itu pun, kedai dah dikerumun ramai orang. Kita redah juga.. 

Sampai giliran, beli-beli terus balik. Lain kalilah, kita lepak duduk makan sambil menjamah suasana tamannya disini ya. InsyaAllah


Alamat : Kula Cakes, Kuantan, 96, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang

Nombor Telefon : 017-9711396

Waktu Perniagaan : 11 pagi hingga 7 malam.

Facebook Page : Kula Cakes

Instagram : Kula Cakes


Nabiha Mohd Mashut

Mama Super-Sibuk @ Marhuna


1 Ulasan

  1. selalu kalau baca review, mesti akan kata orangnya sangat ramai, mesti sangat sedap kan ;)

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx