2020/06/23

K Fry Sunway Tak Terima Booking!? Betul ke ni?

Pertama kali kami makan diluar selepas PKP

Tapi, masih tak boleh nak bawa anak-anak. Masih belum yakin dapat kawal diorang daripada pegang itu dan ini. Maka, berdatinglah kami berdua di K Fry Sunway sempena hari lahir belahan jiwa dan cinta hatiku Mr.Z

K Fry Urban Korean, Sunway Pyramid Tak Terima Booking..kurang daripada 2 jam. Kalau korang nak booking makan disini, pastikan booking 2 jam sebelum tau, kalau tiba-tiba nak makan disana. Pastikan kalian booking 2 jam sebelum tau. Ingat tu! Jangan jadi macam Bie, setengah jam sebelum sampai Sunway Pyramid. Barulah Bie terkedek-kedek telefon restoran untuk buat booking. Maka, kurang daripada 2 jam,mereka tidak akan terima.

Terpaksalah walk-in ke K Fry Sunway, dan tunggu giliran. Nasib baik kena tunggu sekejap je.
Alhamdulilah, dapatlah kami makan disana pada 16/6 yang lepas. hehe.. Kat sana pun ada K Fry delivery tau, Grab Food, Food Panda, dan lain-lain







Happy Birthday Sayang!

K Fry Location Selangor

K Fry Urban Korean 1 Utama
Petaling Jaya, Selangor · In 1 Utama Shopping Centre
Open ⋅ Closes 10PM · 03-7624 0027

K Fry Urban Korean IOI City Mall Putrajaya
Putrajaya, Selangor · In IOI City Mall
Open ⋅ Closes 10PM · 03-8957 8126

K Fry Urban Korean @ Suria KLCC
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Open ⋅ Closes 9PM · 03-2780 0148

Catat Komen

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search