2020/01/29

Trend Kad Jemputan Perkahwinan 2020

Masih relevan tak agaknya bagi kad jemputan zaman 2020 ni?
Zaman Facebook muncul sejak 2006 ni, bila nak kawin je
macam jadi wajib je "Create Event" kat Facebook untuk
jemput kawan-kawan kat Facebook supaya
datang ke majlis perkahwinan kita,

Kalau tak buat, orang rasa kita ni kolt dan ke tinggalan zaman
Aduh! jangan sampai berfikiran begitu. Biar hidup kita
seiring dengan teknologi ya walaupun segelintir daripada
kita tak ada Facebook pun.

Nah! korang pilih Kad Jemputan Perkahwinan 
alaf baru yang boleh korang gunakan
untuk menjemput tetamu ke majlis bahagia anda

1. Kad Jemputan Klasik


2. Kad Jemputan Digital (Gambar)


3. Kad Jemputan Digital (Link)



Selalunya jenis link ni, kita share link kat sesiapa je guna social media or whatsapp dan lain-lain, bila ornag bukak, nampak kad digital yang lengkap dengan animation, lagu, navigation, no.telefon pengantin dll.

4. Jemputan Website



5. Event Facebook


So, korang boleh pilih mana satu idaman kalbu
untuk dijadikan kad jemputan perkahwinan korang
Sekian saja perkongsian idea daripada Bie untuk tahun 2020 ni
Sampai berjumpa dilain rancangan nanti,

Bye!



Catat Komen

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search