Isnin, 2 September 2019

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair!

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair! | Korang pernah pergi Matta Fair tak!? Sumpah! Gila rambang mata kalau pergi Matta Fair ni, Tahun ni, Bie sekeluarga berangan nak bercuti ke Madrid. So, kami sekeluarga pergi ke Matta Fair, banyak gila promosi hebat yang ditawarkan dengan kadar harga yang sangat menarik oleh setiap agensi pelancongan! Kalau korang pergi Matta Fair, wajib untuk korang buat penelitian untuk satu per satu pakej yang ditawarkan. Jangan main beli je tau, sebab kadang-kadang semua informasi yang mereka bagi tak berapa lengkap dan tepat. Semuanya diberitahu pada risalah je. Takkan masa tu korang jumpa pakej menarik, masa tu juga korang belikan? Itu namanya ambil risiko. Seeloknya, korang kaji dan betul-betul. Kalau jumpa promosi menarik, balik, kaji pakej yang ditawarkan dengan harga yang betul-betul berpatutuan dan boleh beli terus secara online dengan kadar harga yang sama lagi best kan!?
Dalam banyak-banyak travel agency, Bie paling suka dengan Traveloka tau. Hampir tenganga mulut Bie bila tengok semua promosi yang tahap WOW yang ditawarkan oleh Traveloka, Musim cuti dah nak bermula ni, cuti sekolah, cuti hujung tahun, cuti-cuti am, cuti khas dan cuti-cuti yang sangat bersesuaian dengan musim. Maka, ini adalah waktu yang sesuai untuk pergi mengembara!!! Jom rancang percutian bersama keluarga tahun 2019 ni. Bie ada 1 khabar dan berita gembira daripada Traveloka untuk semua.

Nak tahu apa!????

Nah!!!bahang kemeriahan Sale-abration telah bermula guyss! Jom sama-sama kita rebut  promosi tahunan terbesar yang di tawarkan oleh Traveloka. Tempah Penerbangan dan dapatkan promosi Hotel, Xperience dan Pengangkutan Lapangan Terbang untuk menikmati penjimatan keseluruhan sehingga RM350 dan yang paling bestnya, korang boleh beli semua pakej yang ditawarkan secara online je, tak perlu nak pegi Matta fair atau ulang alik ke Matta fair 2-3 kali semata-mata nak grab pakej yang korang suka. Semua promosi tu ada dalam laman web Traveloka je. Mudah giloossss!!

Tempah sekarang : dari 26 Ogos 2019 hingga 27 September 2019
Tak ada masa dah nak tunggu-tunggu lagi tau. Zazzzzzzz korang kena cecepat klik matta fair promos untuk tengok semua promosi yang ditawarkan di peringkat Domestik, Asia Tenggara, Asia, Eropah dan lain-lain. Ada tawaran Penerbangan (airline promotion) yang best sangat-sangat. Korang boleh pilih, mana-mana je destinasi pilihan korang di peringkat apa pun. Selepas tu, yang paling bestnya, korang boleh pilih kapal terbang kegemaran korang dengan harga yang sanga-sangat best.

Traveloka akan mencadangkan harga terbaik yang ditawarkan oleh semua kapal terbang hanya dengan 1 klik sahaja. Semua rujukan harga dan informasi terdapat dalam 1 skrin je, Mudah sesangat kan!? Traveloka sangat memudahkan kita dalam merancang dan membuat pilihan percutian terbaik agar kita tak tersalah pilih pakej yang entah apa-apa. Korang nak tahu! berikut antara details promosi yang ditawarkan;

Penerbangan Domestik: Diskaun 5%, sehingga RM60 

Penerbangan Antarabangsa: Diskaun 5%, sehingga RM120 

Hotel: Diskaun 10%, sehingga RM80 

Xperience: Diskaun 20%, sehingga RM100 

Pengangkutan L/Terbang: Diskaun 25%, sehingga RM50 


Antara promosi-promosi yang mampu mengangakan mulut dan membeliakkan mata korang ialah;



Super WOW kan!? Bie rasa nak beli semuanya tau. Mana 1 destinasi pilihan dan idaman korang? Jangan tunggu lama-lama k. Sebab tawaran ni akan berakhir 27 September 2019. Pilih/klik mana-mana destinasi yang korang nak, dan buat pilihan kapal terbang kegemaran korang yang ditawarkan dalam setiap pakej tu secepat mungkin;
Pilih tarikh untuk percutian anda dan buat pembelian terus di website Traveloka, kemudian tunggu hari untuk berlepas dan menikmati percutian pilihan korang. SELAMAT BERCUTI.!!

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search