Tunjukkan catatan dari September, 2019Papar semua
Restoran SISIK Ikan Bakar Terbaik Klang

Assalamualaikum semua, ada sesiapa teringin nak makan ikan bakar dan hidangan makanan laut yang menyelerakan? Sebelum due bersalin 22 November ni, Bie pun tak lepaskan peluang keemasan menyantap hidangan ikan bakar dan makanan la…

Penulis Blog adalah Golongan yang ditindas?

Penulis Blog Golongan di Tindas? | Isu ni bukanlah isu yang baru kalau kita nak bahaskan. Tapi, isu ni kerap dan selalu berlaku pada golongan blogger yang selalunya dah buat JOB tapi tak dibayar/dibuat senyap oleh client. Sedih! …

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair!

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair! | Korang pernah pergi Matta Fair tak!? Sumpah! Gila rambang mata kalau pergi Matta Fair ni, Tahun ni, Bie sekeluarga berangan nak bercuti ke Madrid. So, kami sekelua…