Sabtu, 16 Mac 2019

DIY Cutlery Holder

DIY Cutlery Holder | 28 February yang lepas, genap Naqib umur 4 tahun. Alhamdulilah! Walaupun sambutannya Bie dan buat sekali dengan adik dia masa bulan 1. Kali ni, bagi Naqib celebrate pula dengan kawan-kawan dia di Brainy Bunch, Bandar Botanic. Gigih mama papa bangun pukul 5 pagi masak untuk bawa ke sekolah. Masak bihun goreng singapore dan ayam goreng je. Hehehe.. Budak-budak punya menu simple je kan? Bie beli bekas makanan ni, 10 pieces cuma RM3.50 je kat Bake With Yen, Bandar Botanic, Klang




Bahan-bahan DIY 

Sudu & Garfu (Beli di NSK Taman Sentosa, Klang)
Printer
Sticker Paper (beli di Shopee)
Gunting/Paper Cutter
Penebuk Lubang
Kertas Keras










Menu tambahan, Bie goreng Chicken Ball, lepas tu cucuk2 je dengan lidi Happy Birthday tu. Bie beli kat Mr.DIY Rm2.00 je kalau x silap. Boleh cari kat bahagian Birthday Party Stuff

Sekitar sambutan hari lahir Naqib yang ke-4 tahun di Brainy Bunch, Bandar Botanic.











Masa untuk Naqib mengagihkan goodies kepada kawan-kawan! Naqib nampak seronok sangat! Alhamdulilah. Happy Birthday anak sulung mama. InsyaAllah, selagi hayat. Mama akan cuba sedaya upaya memberikan kebahagiaan buat anak-anak mama. Mama tak pernah letih dan lelah buat semua ni untuk anak-anak. Semuanya dah terbayar dengan senyuman dan ucapan terima kasih. Itu dah cukup buat Mama rasa puas. Syukur.!









Dapatkan Pencil Scarves di www.pencilscarves.com. Sehelai tudung unik yang lain daripada yang lain serta dicipta seperti sebatang pensel. Mahukan kelainan dalam penggayaan tudung anda? Dapatkan Pencil Scarves Sekarang!!! atau whatsapp untuk order http://pencilscarves.wasap.my

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search