Rabu, 2 Januari 2019

Perbezaan dUCk Lola Bag Vs. Hermazing


Ayoyoooo... Macam ada seruan untuk Bie review 2 buah handbag yang mempunyai design yang lebih kurang sama ni. Bentuknya bulat, sekali pandang memang hampir sama. Dah la masa dia release tu dalam bulan yang sama. Dan..Dan.. kan.. saja nak buat pembeli pening nak pilih yang mana 1. So, sebelum u'ols pergi beli tu. Meh kita close up sikit kedua-dua beg ni. Betul ke sama?




















Apa yang dapat Bie simpulkan disini,

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search