Perbezaan dUCk Lola Bag Vs. Hermazing

by - 2:04:00 PG


Ayoyoooo... Macam ada seruan untuk Bie review 2 buah handbag yang mempunyai design yang lebih kurang sama ni. Bentuknya bulat, sekali pandang memang hampir sama. Dah la masa dia release tu dalam bulan yang sama. Dan..Dan.. kan.. saja nak buat pembeli pening nak pilih yang mana 1. So, sebelum u'ols pergi beli tu. Meh kita close up sikit kedua-dua beg ni. Betul ke sama?




















Apa yang dapat Bie simpulkan disini,

You May Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx