Tunjukkan catatan dari 2019Papar semua
SPEEDGADGET Penyambung Nyawa Telefon Pintar yang Pantas, Berkualiti dan Mampu Milik

Minggu ni Bie dah masuk 37 weeks of pregnancy,  Kalau ikut sejarahnya. InsyaAllah 38 weeks, baby akan bersiap sedia untuk menjengah dunia. Tapi dalam sibuk hal-hal kerjaya dan bisnes. Minggu ni baru Bie ada masa nak tengok checkl…

Hotel Review | Kuching Park Hotel, Sarawak, Malaysia

Awal bulan 3 hari tu, Cik Bie dan keluarga sempat pulak menyambut seruan kerajaan supaya "Visit Malaysia 2014", sudah sekian lama juga Cik Bie dan keluarga tak pergi jalan-jalan sejak Cik Bie dan Adik belajar d…

DIY Centerpiece Tag

DIY Centerpiece Tag Bie decorate khas untuk meja makan beradap nanti. Lebih kurang 6 meja di peruntukkan untuk family en.tunang. So,   Bie nak buat centerpiece ni supaya tak ada orang duduk kat meja VVIP ni.  Bie saja je s…

Restoran SISIK Ikan Bakar Terbaik Klang

Assalamualaikum semua, ada sesiapa teringin nak makan ikan bakar dan hidangan makanan laut yang menyelerakan? Sebelum due bersalin 22 November ni, Bie pun tak lepaskan peluang keemasan menyantap hidangan ikan bakar dan makanan la…

Penulis Blog adalah Golongan yang ditindas?

Penulis Blog Golongan di Tindas? | Isu ni bukanlah isu yang baru kalau kita nak bahaskan. Tapi, isu ni kerap dan selalu berlaku pada golongan blogger yang selalunya dah buat JOB tapi tak dibayar/dibuat senyap oleh client. Sedih! …

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair!

Luar Biasa WOW Promosi Traveloka Salebration dan Matta Fair! | Korang pernah pergi Matta Fair tak!? Sumpah! Gila rambang mata kalau pergi Matta Fair ni, Tahun ni, Bie sekeluarga berangan nak bercuti ke Madrid. So, kami sekelua…