Custom Diary Planner 2019 cuma RM12.90

by - 2:44:00 PG


RM12.90 je 😱 Hardcover Planner 2019 daripada PIXAJOY. HARDCOVER occaayy.. Bie jenis suka planner simple je. Pernah beli yang fancy-fancy. Tapi tak semuanya diisi pun, sebab Bie suka notebook(buku garis-garis) ni untuk tulis apa je yang kita suka. Dah la murah, superrrrrr cantik gila! Tak sabar nak tunggu 2019 weyy.. nak buat juga? Klik sini Pixajoy

Nak tengok gambar dalam dia? lengkap dengan bahagian details diri, kalender, planner, nota dsb.









Cara-cara nak buat, beli dulu pakej ni; pilih sama ada nak yang (softcover/hardcover). Beli banyak in bulk lagi dapat harga murah tau.

Lepas tu, dia akan hantar code voucher ke alamat emel anda;


Selepas tu, anda akan dapat voucher code; 


Klik get started untuk mula membuat notebook/diary/planner anda. Terdapat banyak pilihan jenis template sedia ada. Pilih dan klik "Start Now"


Mulalah merekabentuk dan klik order setelah selesai merekabentuk.


Masukkan voucher code ketika hendak checkout dan anda hanya perlu membayar harga postage sebanyak RM8.00. Tempahan hanya mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja. cepat kan? apa tunggu lagi. Ada masa 8 hari saja lagi sebelum promosi ini tamat. Cepat!

You May Also Like

1 comments

  1. alahai romantik nyer planner bie :)
    moga 2019 nanti baik semua nyer utk bie ye.
    aida lom beli planner lagi.
    tiap tahun beli planner. and tiap tahun la planner tu tak berpakai, bie :) ha ha ha ha
    semua plan dlm phone.

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx