Pada 7 Oktober 2018 yang lepas TIME Fibre Home Broadband melancarkan servis “Fibre-home Broadband” terpantas di Malaysia dengan kelajuan sehingga 1Gbps.

TIME Fibre Home Broadband juga menawarkan pelan paling berpatutan pada kelajuan 100Mbps dengan harga RM99 sahaja sebulan. Berikut adalah 3 pelan lumayan yang ditawarkan;

  1. Speed 100Mbps = RM99/bulan 
  2. Speed 500Mbps = RM139/bulan 
  3. Speed 1Gbps = RM199/bulan
Untuk makluman semua, pelan ini adalah terhad. Anda boleh mendaftar secara online dengan mudah dengan hanya mengambil masa beberapa minit sahaja. Sekiranya anda mendaftar secara online, secara automatik anda akan mendapat potongan RM100 pada bil pertama anda. Berbaloikan? Dah la mudah, pantas, murah, dan berpatutan.


Sila daftar langganan anda disini

GIG Speed akan memberikan anda kepuasan dalam melayari internet, streaming video, bermain games, memuat turun dan sebagainya.

Klik disini untuk maklumat lanjut mengenai TIME Fibre Home Broadband
Klik disini untuk mengetahui 100% perihal fibre broadband
Klik disini untuk mempelajari apa yang anda boleh lakukan dengan GIG speed, TIME’s coverage dan bagaimana TIME Fibre Home Broadband memberikan sevis terbaiknya, klik disini

Sebahagian daripada agenda pelancarannya, TIME Fibre Home Broadband juga melancarkan harga runcit baru untuk semua pelan internetnya. Pelan 100Mbps (secara eksklusif boleh didapati secara online) adalah pelan jalur lebar rumah berkelajuan tinggi yang paling berpatutan di pasaran sekarang. Rujuk carta dibawah mengenai perbandingan pelan TIME, Unifi dan Maxis. Klik disini untuk mengetahui perbezaan antara mobile dan servis broadband seperti TIME Fibre Home Broadband.


Tawaran produk TIME Fibre Home Broadband

PressRelease_PlanTable_OnlineEx.png

Analisa Pasaran Home broadband


Apa tunggu lagi!? Cepat daftar secara online sekarang!


0 Ulasan