Photobook RM1.00

by - 6:29:00 PTG

Sibuk viral tentang photobook 20 muka surat yang menggunakan kod HARIANMETRO. Tapi photobook ni, boleh dapat 40 muka surat dengan hanya RM1.00 sahaja + Postage RM8. Memang lebih seringgit, tapi tambahan 20 muka surat membuatkan anda umpama mendapat 2 buah buku bergambar! Macam mana tu?

Macam ni caranya?

1. Beli kupon code di Lazada Malaysia. Beli disini


2. Kemudian, 1-3 hari pihak Photobook Malaysia akan hantar emel ke emel yang sama dengan emel yang anda gunakan di Lazada Malaysia.
3. Pergi ke laman web photobook Malaysia, pilih Photobook 6x6, 40 pages dan mula memasukkan gambar-gambar pilihan anda.
4. Selesai memuat naik semua gambar, tekan order.
5. Di ruangan voucher code. Masukkan kod voucher yang diemelkan kepada anda.
6. Bayar RM8.00++ (termasuk GST) dan tunggu photobook anda didepan pintu rumah dalam tempoh 2-3 hari

Senang kan? Bie jadi gian nak buat lagi ni. Hehehe.. Maunya sebulan 2-3 buah buku bergambar akan dicipta ni.! hehe

Selamat Mencuba :)

You May Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Bie Mohd. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx