Blog Kakak Iparku - wanisukarno.com

by - 6:38:00 PTG

Assalamualaikum w.b.t

Siapa kenal "Wani Sukarno"?



Lepas Bie kahwin, Bie baru tahu sebenarnya kakak ipar Bie merupakan blogger. Bukan penulis/blogger biasa-biasa macam Bie ni. Haha. Malah Social Influencer a.k.a Blogger Femes! Facebook Fan Page dia pun ramai follower. Blog visitor pon almost 4 jutaaa viewer ngkoo :D

Sambil-sambil masak kat dapur tu, sambil cerita tentang hal-hal berblog. Kelakar sangat! Tapi, best ada kakak ipar yang sama kepala dengan kita ni. Boleh bertukar-tukar pendapat dan pandangan. Hehehe..

Kalau sesiapa minat memasak tu, ramai yang kenal dengan Kakak Ipar Bie ni. Sebab Blog dia penuh dengan resepi yang super owesemmm.. Let's visit her blog!



Bye!

You May Also Like

4 comments

  1. oic... kakak ipar rupanya... salam kenal adik ipar kakak ipar... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. :D salam kenal jugak sheila.

      Padam
  2. kakak ipar pun blogger gak..best kann

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah, tak sangka boleh bual-bual tentang blog.. hehehe. Ada geng!

      Padam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Bie Mohd. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx