Selasa, 1 Mac 2016

ZNPHOTOSHOT MATERNITY

Assalamualaikum w.b.t

Bila usia anak menginjak setahun ni. Mulalah kenangan masa dia kecil datang bertamu. Mana taknya, tiba-tiba rasa lupa macamana nak pegang baby baru lahir ye? Macam mana nak mandi kan? Macam mana perasaan bawa perut masa mengandung dan macam-macam lagi..

Happy moment bila rasa dia tendang dan kami suami isteri cari nama untuk si baby yang bakal lahir. Mula daripada usia kandungan 5 bulan, kami dah mula panggil nama dia. Sempena teringat ni. Jom lah kita share gambar-gambar masa Bie dan suami photoshoot maternity dekat Pantai Senok, Bachok, Kelantan.


Next baby please. Hehehe.. doakan ya. Insya'Allah.
Amin Ya Rabb

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search