Tunjukkan catatan dari 2016Papar semua
ALHAMDULILAH 27 TAHUN SUDAH

Alhamdulilah, Syukur.. Happy Birthday to me! Hehehe.. wish pada diri sendiri pula. Alhamdulilah, 30/10/2016 yang lepas. Usia Bie dah genap 27 tahun. Ya Allah, seakan-akan tak percaya dan rasa macam dalam mimpi. Betul ke, usi…

ZNGRADS KONVOKESYEN UiTM YANG KE-85

Alhamdulilah, serba sedikit perkongsian gambar seputar Majlis Konvokasyen UiTM yang ke-85. Syukur, konvo kali ni sedikit berbeza sebab dah ada keluarga sendiri. Bawa suami dan anak dan anak dalam kandungan. Memang berbeza sangat.…

Pre-Graduation Photoshoot

Assalamualaikum W.B.T Terima kasih untuk kawan-kawan yang memberi cadangan supaya Bie ambil gambar/shoot gambar ini bersama suami tercinta. Hingga sanggup beri pinjam set jubah dan skroll master (tertinggal kat rumah masa kelam…

CARA BUAT KAD DEBIT BERGAMBAR MAYBANK

Assalamualaikum w.b.t, Beberapa bulan yang lepas, Bie dah dapat berita dan SMS daripada Maybank untuk tukar Kad Debit yang baru. Almaklum kad debit yang sekarang ni memang dah berkurun lamanya, dah uzur pun dan sangat ketinggal…