Tunjukkan catatan dari November, 2014Papar semua
Bridal ZN di Kota Tinggi, Johor

Zzzzzzz.. rasa nak tidur je seharian ni kat office padahal kerja melambak-lambak, Assignment pun tengah tunggu  gilirannya untuk disusahkan. Arghhhh.. kemalasan melampau-lampau sampai nak gosok baju, masak, pakai tudung, n…

Mandi Bunga sebelum Akad Nikah

Upacara Mandi Bunga atau mungkin dipanggil Mandi serapat Bunga Kenapa upacara mandi Bunga dimajlis Bie dipanggil dengan nama panggilan sedemikian rupa? Sebenarnya, Bie pon clueless juga. Apa itu serapat bunga? Daku …

Bulan Madu di Langkawi

Hujung minggu "Ahad" sahaja yang Bie ada untuk bermalas-malasan dirumah setelah menghadapi 3 presentation bagi ketiga-tiga  kelas yang Bie hadiri. Fuh! Makanya, lepas buat breakfast, makan, kemas-kemas ruma…

TRIBUTE - HAZELINE SNOW

Sob.sob.sob, dah masuk 3 hari Bie meninggalkan penggunaan Pelembab muka Hazeline Snow dalam kegunaan harian. Bie guna pelembab tu sejak daripada sekolah Darjah 6 sebab tekstur dia yang natural dan organik, selama…

LOGO RASMI PERKAHWINAN ZN

Ummuah semua ciked.  Bagi yang perempuan tulen sahaja hehehehe.. nak sambung entri persiapan perkahwinan Hari-hari pun dalam dilema nak start cerita yang mana  dulu? Demi mengatasi kecelaruan ketika me"review&qu…