Tunjukkan catatan dari 2014Papar semua
DIY Centrepiece Meja

Assalamualaikum, DIY centerpiece pada majlis perkahwinan Bie yang lepas, ada sedikit terkilan sebab tak ambil gambar keseluruhan untuk centerpiece tersebut. Ada gambar daripada photographer tapi gambar tersebut adalah ce…

Tanjak Lang Nyongsong Angin

Tanjak yang dipakai En.Z pada majlis persandingan dan majlis bertandang adalah sama. Hahaha.. tempah 1 je, tapi jimat dan boleh digunakan untuk kedua-dua majlis terus. Memang itulah tujuan kami menempah tanjak yang bern…

MENEMUI AKU DALAM DIRIMU

Salam hari Khamis, Nak feeling berjiwang sedikit pagi ni. Boleh tak? MENEMUI AKU DALAM DIRIMU Perjalanan menemui Aku dalam dirimu Adalah suatu perjalanan yang melelahkan sayang Berpuluh kali tersesat …

Pernikahan Adik Ipar di Kelantan

Minggu lepas, cuti-cuti Malaysia sangat I'ols Sebab cuti daripada bekerja selama seminggu untuk menghadiri/bergotong royong untuk majlis perkahwinan adik ipar Bie di Kelantan (Majlis Perkahwinan dan Majlis Sambut M…

Bridal ZN di Kota Tinggi, Johor

Zzzzzzz.. rasa nak tidur je seharian ni kat office padahal kerja melambak-lambak, Assignment pun tengah tunggu  gilirannya untuk disusahkan. Arghhhh.. kemalasan melampau-lampau sampai nak gosok baju, masak, pakai tudung, n…

Mandi Bunga sebelum Akad Nikah

Upacara Mandi Bunga atau mungkin dipanggil Mandi serapat Bunga Kenapa upacara mandi Bunga dimajlis Bie dipanggil dengan nama panggilan sedemikian rupa? Sebenarnya, Bie pon clueless juga. Apa itu serapat bunga? Daku …

Bulan Madu di Langkawi

Hujung minggu "Ahad" sahaja yang Bie ada untuk bermalas-malasan dirumah setelah menghadapi 3 presentation bagi ketiga-tiga  kelas yang Bie hadiri. Fuh! Makanya, lepas buat breakfast, makan, kemas-kemas ruma…