Tunjukkan catatan dari Oktober, 2013Papar semua
ORATIX CREATIVE DAY 1

Alhamdulilah Selamat Pagi semua hari ini 30 Oktober 2013 hari ini merupakan hari lahir Bie yang ke-24 hehehehe.. saje je kan nak beritahu satu dunia Tapi, isu yang penting adalah, hari ini merupakan hari pertama …

Tips Penjimatan Beli Barang Hantaran (Edisi Coklat)

Salam berhujung minggu yang mendamaikan Esok dah pun kerja, waktu berehat hujung minggu semestinya tak pernah cukup buat insan yang bergelar "Budak hingusan yang masih bersekolah" Mata pun dah macam panda akiba…

Tips Penjimatan Beli Barang Hantaran (Edisi Toiletries)

Tips penjimatan barang hantaran dengan ini membawa edisi toiletries bagi jenama "The Body Shop" Selalunya, kalau beli hamper toiletries (Ready Made) macam ni amatlah mahal dan harganya tak mati  RM250 dan…

Resepi Butter Prawn Simple dan Sedap

Butter Prawn, Butter Prawn, Butter Prawn nom.nom.nom... This is also my 1st try. Tapi bila dah cuba sekali 5 kali family Cik Bie request suruh buat. Ini sebenarnya cerita dah basi, Cerita yang disimpan masa bulan…

BRIDE-TO-BE MALAYSIA CLUB

Hyee Dengan sukacitanya bie nak umumkan penubuhan kelab untuk b2b, kelab ni open, boleh disertai oleh B2B/x-b2b pun boleh bertujuaan untuk membuat pengasingan  senarai panjang semua B2B dan x-B2B  di Mala…

ALHAMDULILAH - MINI GIVEAWAY BY SFAEZAH

Alhamdulilah, rezeki hari Selasa barangkali Alhamdulilah juga, sebab daripada semalam Cik Bie dapat banyak berita-berita yang menggembirakan hati Alhamdulilah syukur.. Semalam Sfaezah, B2B 2014 daripada   Blog  &qu…

WRAP IT WITH LOVE

Happy Birthday To my Mummy! Mummy Cik Bie jauh di Brunei Bukan mummy betul, tapi Mummy yang Cik Bie dah  anggap dia macam ibu Cik Bie sendiri, last week adalah birthday dia, So, I got plan to give her this dalam ma…