Rabu, 4 September 2013

RAYA WITH NUFFNANG & PAPA JOHN'S PIZZA

Holla! Selamat pagi semua.!
Bersahaja Cik Bie join contest Nuffnang minggu lepas
Alhamdulilah, dapat pun invitation ke Raya celebration ni.
Walaupon tarikh tu, Syawal dah pon habis.
Memang betul lah, open house ni akan kekal berjalan
walaupon raya dah nak hampir ke penghujungnya.

Anyway.!
Thank you NUFFNANG


ada lebih kurang 25 pairs yang akan dijemput nanti.
Ada x salah seorang kawan-kawan blogger
yang akan pergi ke sana nanti?

Mungkin kita boleh sama-sama ketemuan dong.!
Miss u All, Muahxx

Layan gambar sat. Ambil mood makan pizza yang banyak nanti.






Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke biemohd.com. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search