Tunjukkan catatan dari Ogos, 2012Papar semua
CABUTAN BERTUAH

Happy 55th Independence Day, dedicated to the heroic fighters in the cause of peace and freedom. May the blessing of Allah S.W.T be upon them. Amin Salam Kemerdekaaan 31 Ogos 1957 dan Selamat Hari lahir bu…

BUSANA BERTANDANG

Mayday..Mayday..Mayday.. Agaknya memang macam ni ea  perasaan orang2 yang majlisnya dh dekat n tinggal kurang drp 6 bulan? Arrgghh semak otak! Baju bertandang pun, baju pengantin jugak kan? ada sentimental value tu…

B2B 2013 TAG

Hye..hye.. Hari ini terober rajin pulak create 5 jenis B2B 2013 Tag hehe. niat nak buat 1 jek untuk diri sendiri. Hehehe. Sesiapa nak ambil n letak dalam blog masing2 yer.. Love u'ols …

Baju Pengantin dan Proses Pembuatannya

Selepas merewang menghabiskan duit beli segala material  untuk busana perkahwinan,  kini tiba masanya segala pelan dan perancangan dilaksanakan ceewaah.. macam nak buat projek pembangunan pulak ye hehe.. FYI, Semua bus…

DINNER NAPKIN

Yok belajar lipat Dinner Napkin nak letak atas pinggan  masa acara makan beradap Hehehe.. Study dulu, pilih style lipatan yang mampu menawan kalbu ini. Kalau u'ols, mana satu jadi idaman kalbu? Gimme your…

SAMBAR-MENYAMBAR

Antara hasil sambaran hari ini. Sila menangis tengok poket. Moga Allah menggandakan rezeki kami. Amin.. Published with Blogger-droid v2.0.6

EASEL COMEL & MANIK

Kelmarin, Cik Bie, Adik Cik Bie (Anep) dan Kazen Cik Bie (Yap) Hang out together-gether ke GM Klang. Niat utama cuma  nak pi beli manik pearl kat sebuah kedai kat GM Klang yang dikhabarkan menjual pearl dengan murahnya …

BEAUTY & SPA

Ewahh~ Cerita ni dah lama Basi? mungkin rasa masam sikit kut Tak pelah, info yang berguna kan? Haruslah dikongsikan bersama Saranan pakar, facial untuk bakal pengantin boleh dilakukan 6 bulan sebelum tarikh perkahwin…

IDEA DIY KAD JEMPUTAN

Salam 9 Agustus 2012. Haha.. Apesal la  lately ni asyik nak cakap indon je bermasalah sungguh. Hehehe.. Ok lah, Lepas D.I.Y Kad Jemputan Pertunangan tahun lepas, semangat nak DIY Kad Jemputan  untuk perkahwinan pul…