Tunjukkan catatan dari Jun, 2012Papar semua
PERNIKAHAN IRMA & REZA

Dengan Sekali Lafaz Irma Hasmie bersama Reza Syah Telah pun selamat di ijab kabulkan hari ini Pada jam 3.55 Petang Selamat Pengantin Baru  . . Gambar .

LOVE FELT

Maaf kepada semua.!! Masih ingat DIY Pen Coat tak? Kalau tak ingat boleh Klik SINI Kat entri Pen Coat Cik Bie ada share tutorial  Cara-Cara nak buat Pen Coat. Tapi, Cik bie lupa nak review cara-cara buat Love Felt…

CENTREPIECE STUFF

Balik cuti hujung bulan lepas,  aktiviti biasa yang akan dijalankan dengan my ibu adalah menghunting barang-barang wedding.  Kali ni, terjumpa bahan-bahan untuk buat Centrepiece untuk setiap meja tetamu nanti. Beriku…

TIPS : MERANCANG BULAN MADU/HONEYMOON

Pergi berbulan madu bukan agenda yang mesti dilakukan selepas majlis perkahwinan. Selepas perkahwinan itu, adalah bulan madu yang paling manis untuk dinikmati bersama yang tercinta. Namun... Ramai menyimpulkan bulan …

Idea Busana Pernikahan

Cenggana ye nak pilih fesyen baju nikah nanti? hehehe.. Ke semua gambar dibawah adalah fesyen kesukaan cik bie nampak lebih kurang sama. Tapi bila diamat-amati ada perbezaannya Hmm.. yang mana satu? hehe …

PHOTOPROPS SAYA

Still remember my previous entry? Just scroll it down ya.. if doesn't appear. click this link DIY PHOTOPROPS Hehehe.. dengan mengikut dan melanggar tatacara membuat photoprops ni. Cik bie berhasil juga buat photopr…

DIY Photoprops

Pagi yang indah, blogwalking menyegarkan minda dengan pelbagai info menarik daripada para blogger yang cantik dan kacak. Jalan-dan jalan. Cik bie terhenti disini. Oh! menarik blog ni. Blog apa? ini blognya. OhHappyDay .…

INAI OR HENNA

Inai or Henna? Bagi cik bie, inai adalah yang pakai kat jari tu manakala Henna yang dilukis-lukis kat tangan, tapak tangan atau kaki Hehe. ini pendapat cik bie je. Tatau betul atau tak. So, far cik bie tatau nak ke tak…

DIY PEN COAT

Kelmarin tiba2 cik bie rasa nak DIY Pen Coat. Pen ni, cik bie nak letak atas meja guest book nanti.  Kalau ada coat untuk pen tu. Comel la sikit kan? hehe Cik bie sertakan sekali tutorialnya disini. Antara bahan-bahan…