Tunjukkan catatan dari 2012Papar semua
Papan Hitam Comel

Semalam, Cik Bie eksited sangat sebab jumpa benda ni  masa shopping barang dapur kat Giant Shah Alam Hahaha.. Tak sangka boleh terjumpa. Loser gila kan? tak tahu nak cari benda ni kat mana sebelum-sebelum ni …

DIY Veil Resepsi

Salam Sejahtera buat sayangs ku sekalian! Hari ini, sedikit pengisian tentang cara-cara Cik Bie men DIY Veil untuk resepsi perkahwinan Cik Bie nanti Untuk Veil ini, Cik Bie gunakan material NET yang telah dibeli sebe…

RECYCLE HAND BOUQUET

Salam hujung minggu yang lapang selapang-lapangnya Cuti minggu ni rasanya baru Cik Bie dapat rehat dan duduk dirumah dan bermalas-malasan juga Hahaha. *Dasar Pompuan pemalas! huh!* Gambar dibawah, adalah Hand B…

SWING MOOD

Now, mood swing nak buat apa-apa pun dah kurang tumpuan kepala ni melayang tah ke mana-mana huhuhu need rest..!! Tiap2 minggu ada je agenda nak dibuat pergi sana-sini survey itu ini, deal sana,deal sini. Banyak sang…

KOLEKSI KASUT PENGANTIN

Holla sayangsss.. Hari ini dah start kerja semula. wink.wink Jom cuci mata bersama-sama  tengok gambar-gambar kasut yang cantik dan vogue the vasss ni 2 yang teratas, sangat tinggi dicarta hati Cik Bie u'ol…

KASUT PENGANTIN - PROLOG

Demi cinta dalam hatimu  Ku yakin engkau untukku  Meski jejak pisahkan kita  Cinta kan bawa kembali padamu Syoknya lagu ni "Muara Cinta" by Siti Nurhaliza ft. Hafiz  ok! masuk dalam carta lagu-lagu kegema…

RAWATAN KACA

Masa taip entri ni, kesakitan di lengan amatlah terasa Maaf buat semua, sebab entri ini dan sebelumnya tak ada kena mengena dengan persiapan  wedding Cik Bie Huhuhu.. alkisah sebenarnya, amatlah malas nak pergi kli…

50-50

Salam jam 10 pagi, Pagi ini, seperti biasa (mengkiut duty roster) Giliran Cik Bie buang sampah. Maka, sebelum gerak pergi kerja pagi tadi. Cik Bie pon gi lah buang sampah Lepas je campak sampah dalam tong besar t…

RIBBON COMEL KE?

Ribbon Comel Hehehe.. Comel ke? Ni usaha cuba jaya jer. niat dihati cik bie, cik bie nak tepek kat brown paper bag masa majlis resepsi cik bie nanti. setakat ni, cik bie baru buat 150. letih juga buat sorang-…

MY DREAM WEDDING CAKE

Salam petang yang mengantuk di opis Hahaha.. Segarkan mata dengan meng"hupdate" belog hahaha. tak pe kan?kan? hahaha Yok! Kita cuci mata dengan melihat kek-kek perkahwinan  yang cantik-cantik belaka ni Ad…