Jika sebelum ini, kelas CSD5S1 heboh dengan virus Terminator Salviation dan virus Transformers: Revenge of the fallen.. Khamis (15 Julai 2009), kelas CSD5s1 digegarkan pula dengan kedatangan virus baharu, virus Harry Potter and The Half Blood Prince. Lain pula dengan cerita kedatangan virus korea yang di bawa Syafi (rakan sekelas), kemunculan virus DBSK makin gamatlah nampaknya..

Tapi, semua virus-virus ini tak boleh kekal lama dalam kelas kami. Wujudnya, virus paradigm, IS, special topic dan networking.. Semua jadi tergamam.. (virus proposal pula mula meranapkan hardDisk) menangis-nangis semuanya kerana tak dapat pulang ke rumah dek kerananya.. Saya, sememangnya sudah menyimpan hasrat merelakan diri untuk membiarkan Virus Harry Potter and The Half Blood Prince menyerang diri saya pada hujung minggu ini...

Tiba-tiba pula Puan Fadilah memberitahu bahawa dia akan mengadakan mesyuarat Program Special Topic.. pada petang jumaat itu (masa untuk pulang ke rumah pulak tu...). Hurmm...bagaimana ya? Pening juga memikirkannya. Namun, saya mendapat pengecualian dari mesyuarat berkenaan kerana merelakan diri untuk menjadi Jawatankuasa pengelola program tersebut.. hehehe.. (virus gila kuasa betul kn??..Tapi, tak apalah..Janji dapat virus balik..hehehe). Lagipun, sudah biasa dengan tugas berkenaan sebelum ini.**Sebelum dicalonkan. Baik saya Volunteer je.. =)

0 Ulasan